Magie in jezelf!

Herken je dit?

 • Verdrietig en gefrustreerd lees je voor de vierde keer je werkmail terwijl je kinderen elkaar bestormen met speelgoedauto’s. Nog steeds dringt de inhoud niet tot je door. De combinatie van thuiswerken en je gezin is gewoon niet meer te doen. Deze situatie breekt jou compleet op en de vragen schieten door je hoofd. Moet je dan onbetaald verlof opnemen? Je baas ziet je al aankomen in deze drukke periode. En hoe moet dat dan met de hypotheek en de andere vasten lasten?
 • Als je terugkomt van boodschappen doen vraagt je man wat er met jou aan de hand is. Toen je wegging was er namelijk niets aan de hand en was je vrolijk. Nu ben je neerslachtig en zelfs een beetje depri. Het lijkt wel of je de sfeer in de winkels hebt overgenomen.
 • Uitgeblust hang je ’s avonds op de bank. Je man vraagt nog of je zin hebt om een film te kijken op Netflix, maar het enige wat jij nog wilt is slapen. Heel de dag komen gesprekken, geluiden en beelden zo bij jou binnen dat je na afloop van de dag bekaf bent. Je zou wel een winterslaap kunnen houden.

Hoe zou het zijn als je:

 • De balans hebt gevonden tussen thuiswerken, je gezin en tijd voor jezelf zodat je weer de energieke en vrolijke werkneemster, moeder en vrouw bent die je graag wilt zijn.
 • De emoties van een ander lekker bij die ander laat en je eigen gemoedstoestand niet laat meesleuren door de emoties van anderen. Dat ander winkelend publiek zich rot voelt is niet leuk en je begrijpt het, maar je neemt hun emoties niet over. Je komt gewoon weer vrolijk thuis na het boodschappen doen.
 • Dat je herkent wanneer je lichaam je probeert te vertellen dat je ook voor jezelf moet zorgen. Dat je naar je eigen lichaam durft te luisteren waardoor je zelfverzekerd keuzes durft te maken om tijd voor jezelf te creëren en lekker met je man en een film op de bank kruipt.

Dat is mogelijk als je deelneemt aan het strippenkaarttraject Magie in jezelf! Deze strippenkaart bestaat uit 5 of 10 sessies van 0,5 uur.

Aan het einde van jouw strippenkaart:

 • Ben je tijdens de sessies tot rust gekomen en kun je deze magische momenten ook zelf creëren wanneer je dit nodig hebt. Hierdoor heb je meer energie, kun je meer hebben en slaap je ook beter.
 • Herken je welke emoties bij jou horen en welke emoties van een ander zijn. Emoties van anderen leer je van je af te zetten zodat dit jouw stemming ten goede komt.
 • Ben je een stuk bewuster van jezelf waardoor je weet waar je grenzen liggen en waar je je energie aan wilt geven zodat je lekker met je man en een film op de bank kruipt.

 

Je kan zelf kiezen uit 2 strippenkaarten.

 

Strippenkaart van 5 sessies. Deze investering in jezelf is € 195,- .

Hiervoor krijg je:

 • 5 persoonlijke sessies van 0,5 uur
 • diverse oefeningen welke je op elk moment van de dag kan toepassen
 • toegang tot online oefenmateriaal van deze 5 sessies

 

Strippenkaart van 10 sessies. Deze investering in jezelf is € 350,- .

Hiervoor krijg je:

 • 10 persoonlijke sessies van 0,5 uur
 • diverse oefeningen welke je op elk moment van de dag kan toepassen
 • toegang tot online oefenmateriaal van deze 10 sessies

 

Veel gestelde vragen:

Hoe gebruik ik de strippenkaart?
Als jij voelt dat je weer een sessie kan gebruiken, dan neem je contact met mij op voor het plannen van een afspraak. We kunnen ook tijdens een sessie direct de volgende sessie inplannen of bij de start alle data plannen. Net wat jij fijn vindt.

Hoe lang is de strippenkaart geldig?
De strippenkaart van 5 sessies is 1 jaar geldig.
De strippenkaart van 10 sessies is 2 jaar geldig.

Kunnen de sessies wel doorgaan met alle COVID-19 maatregelen?
Jazeker! Tijdens de sessies van Magie in jezelf! volgen we alle regels vanuit de overheid en houden we minimaal 1,5 meter afstand. Juist in deze periode is het creëren van rustmoment voor jezelf heel erg belangrijk.

Ik plan het liefst al mijn afspraken buiten, kan dat ook?
Ja, alle sessies van Magie in jezelf! vinden plaats in de praktijkruimte van More than Stones Healing of op de veranda bij de praktijkruimte. Je kunt zelf bij je aanmelding je voorkeur doorgeven. Als je ervoor kiest om de sessies buiten te laten plaatsvinden, dan is het aan te raden om je kleding hierop af te stemmen. Een warm kleedje ligt voor je klaar.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?
Tijdens de sessie gaan we aan de slag met meditaties en visualisaties. Ter ondersteuning gebruik ik ook edelstenen en mineralen.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja, dit is mogelijk.
Strippenkaart van 5 sessies: je betaalt dan 2 keer € 105,-. De eerste termijn voldoe je voor aanvang van de eerste sessie en de tweede termijn voldoe je voor aanvang van de derde sessie.
Strippenkaart van 10 sessies: je betaalt dan 2 keer € 185,-. De eerste termijn voldoe je voor aanvang van de eerste sessie en de tweede termijn voldoe je voor aanvang van de zesde sessie.